Print

Hulp nodig?

Wij helpen u graag!

Bandenadvies op maat. Vul je telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Schade bij ontvangst

Wanneer de door u bestelde banden bij aankomst beschadigd blijken door transport, dient de schade direct (binnen 48 uur) bij ons te worden gemeld. Onze medewerkers zullen u exact vertellen wat met deze beschadigde banden te doen. Stuur deze in ieder geval niet terug, maar neem eerst contact op met Bandenonline. Bewaar altijd het verzendbewijs, de originele verpakking en gebruik de beschadigde banden niet. Stuur het pakket ook NOOIT retour afzender.

Retourzendingen worden altijd in overeenstemming met een medewerker van Bandenonline uitgevoerd. Een retour zending zal door Bandenonline in gang worden gezet. De banden zullen door de transporteur op het afleveradres worden afgehaald. Banden die onaangekondigd retour worden aangeboden  zullen niet worden geaccepteerd.

Verkeerde levering

Mocht het voorkomen dat Bandenonline u een product heeft geleverd, anders dan door u besteld, neem dan contact op met een medewerker van Bandenonline. Na instructies zullen de banden door de transporteur op het door u aangegeven adres worden afgehaald. Voorkom te allen tijde beschadiging of gebruiksschade. Gebruik de banden niet! De banden welke bestemd zijn voor retour zullen afgehaald worden. U hoeft dus geen stappen te ondernemen.

Afkoelingsperiode

Onder de afkoelingsperiode wordt verstaan dat de klant binnen 14 dagen na aankoop van een product, deze gratis mag retourneren aan Bandenonline. Voorwaarde hiervoor is dat de banden in originele staat verkeren. Er mag dus geen enkel spoor van gebruik en/of montage zichtbaar zijn. 

Voor alle gevallen geldt dat u eerst contact op dient te nemen met Bandenonline middels telefoon of email, alvorens zelf actie te ondernemen. Stuurt u een e-mail, vermeld dan duidelijk de reden van retour en om welke bestelling het gaat. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bij zowel schade als verkeerde levering moet dit binnen 48 uur na ontvangst worden vermeld. Is dit niet het geval dan kan Bandenonline de banden niet retour nemen.

Vindt retournering van uw banden na de wettelijk bepaalde 14 dagen plaats dan zullen de kosten met betrekking tot de retourzending voor rekening van de klant zijn. Deze bedragen €12,- per pakket. Waarin een pakket uit maximaal 2 banden (tot 16 inch banden) bestaat en maximaal 30 KG weegt.

Banden retour sturen?

Wilt u uw banden retour sturen en denkt u hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Bandenonline. Zij zullen u direct verder helpen en de retour zending volledig afhandelen.

Bel met 088 – 88 77 300 of neem contact op via het contactformulier.