Print

Hulp nodig?

Wij helpen u graag!

Bandenadvies op maat. Vul je telefoonnummer in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

Retourinformatie

Schade bij ontvangst

Wanneer de door u bestelde banden bij aankomst beschadigd blijken door transport, dient de schade direct (binnen 48 uur) bij ons te worden gemeld. Onze medewerkers zullen u exact vertellen wat met deze beschadigde banden te doen. Stuur deze in ieder geval NIET gelijk terug, maar neem eerst contact op met Bandenonline. Bewaar altijd het verzendbewijs, de originele verpakking en gebruik de beschadigde banden niet. Stuur het pakket ook NOOIT retour afzender, maar verstuur deze gefrankeerd en op dezelfde manier terug aan Bandenonline. Voeg altijd een kopiefactuur met uw adresgegevens en omschrijving van de schade bij. Retourzendingen die ongefrankeerd worden aangeboden worden niet geaccepteerd!

Verkeerde levering

Mocht het voorkomen dat Bandenonline u een product heeft geleverd, anders dan door u besteld, neem dan contact op met de medewerkers van Bandenonline. Na instructies kunt u de verkeerde banden in originele staat terugsturen. Tevens wordt u verteld hoe u het product moet terugsturen. Gebruik de banden in ieder geval niet! Stuur de verkeerde levering NOOIT direct retour, maar altijd gefrankeerd en goed verpakt naar Bandenonline. Voegt u altijd een kopie van uw factuur inclusief uw adresgegevens bij met daarbij de omschrijving van de foutieve levering. Ongefrankeerde retourzendingen worden door Bandenonline niet geaccepteerd!

Afkoelingsperiode

Onder de afkoelingsperiode wordt verstaan dat de klant binnen 14 dagen na aankoop van een product, deze mag terugsturen aan Bandenonline. Voorwaarde hiervoor is dat de banden in originele staat verkeren. Er mag dus geen enkel spoor van gebruik en/of montage zichtbaar zijn. Daarnaast dient u altijd vooraf contact op te nemen met Bandenonline.
Voor alle gevallen geldt dat u eerst contact op dient te nemen met Bandenonline middels telefoon of email, alvorens zelf actie te ondernemen.
Bij zowel schade als verkeerde levering moet dit binnen 48 uur na ontvangst worden vermeld. Is dit niet het geval dan kan Bandenonline de banden niet retour nemen.  In ieder geval van retourzending zullen de verzendkosten voor rekening van de klant zijn.

Retour adres

Mocht u in aanmerking komen voor een retourzending dan mag u deze naar het volgende adres sturen:

Bandenonline
Leemkuil 11
3193 ET Hoogvliet